Så mycket tid som jag spenderar i köket kanske det är dags att renovera det

Köket är verkligen hemmet hjärta. Förutom sovrummet så tror jag att köket är det rum som jag spenderar mest tid i när jag är hemma. Är inte så mycket för att kolla på tv eller film, brukar inte hinna med att göra det om vardagarna så nu har det bara blivit så att jag har lagat mat och ätit i lugn och ro, ibland har jag datorn framför mig vid köksbordet och jobbar med något och sen försöker jag gå och lägga mig tidigt. Men jag började tänka på det att köket är väldigt tråkigt egentligen, ganska gammalt och slitet och med tanke på hur mycket tid jag ändå spenderar där så kanske det vore värt att göra en köksrenovering.

Har alltid tänkt att jag inte ska göra det utan att jag ska undvika det just eftersom det är en så dyr och omfattande renovering. Finns så väldigt mycket mer som man kan göra för de pengarna istället för just en renovering i köket.

Dock så känner jag nu att det nog ändå är värt att ta tag i att göra den där renoveringen för att jag ska trivas ännu bättre i köket och ska låta de från Kitchn Dalarna i Ludvika ta hand om det. Varför lägga tid på att renovera kök och sådant när man kan överlåta det ansvaret och allt med det till någon annan istället. Så får väl se till att snickarna från Kitchn Dalarna i Ludvika kommer hit någon dag i nästa vecka för att kolla på mitt kök så att de sen kan koma med tips på hur jag kan göra, offerter för pris och tidsuppskattningar. Kommer nog bli bra.

Du gillar kanske också...