Öppen planlösning önskas

Känner du för att göra om i ditt hem och att det nog inte kommer att räcka med att byte ut enstaka inredningsdetaljer utan att det krävs en riktig renovering. Jag hade det sugen för ett halvår sedan och väntade inte mer än några veckor innan jag gjorde slag i saken och anlita en byggfirma i Svedala. Vi diskuterade kring det ett tag men kom snabbt fram till att vi alla ville ha en mer öppen planlösning och att det skulle göra så att vi skulle få så mycket mer ljus inomhus och att det därför definitivt skulle vara värt det.

Så vi ringde till Räng Total ABs byggfirma i Svedala och pratade med dem. Det tog bara ytterligare några få dagar innan de kom över till oss och kollade på allting. De undersökte det och så fick det gå ytterligare ett tag innan de hade tid för att komma och riva väggen och fixa iordning allting. Men när byggfirmans snickare väl kom för att utföra själva arbetet så gick det väldigt snabbt. Vi hade rensat ut rummen sedan tidigare så det var bara för dem att köra släggan genom väggen och riva den. Måste säga att det kändes väldigt konstigt att se dem slå hål i en av husets väggar, även om vi ville få bort det så var första tanken att de förstör det. Sen nästa tanke var att tänka om det inte blir bra. Men när väggen var borta så försökte jag verkligen visualisera det hela och då kändes det faktiskt väldigt bra och som att det skulle komma att bli väldigt bra.

Nu har det gått ungefär fyra månader sedan renoveringen gjordes och vi är alla väldigt nöjda med resultatet. Trivs bra och tackar verkligen de på Räng Total ABs byggfirma i Svedala för det arbete som de gjorde och för hur de lyckades göra om i vårt hem precis på det sätt som vi önskat.

Du gillar kanske också...