Kakel som gör hela rummet

Ett snyggt kakel gör stor skillnad för ett rum. Om du har ett snyggt kakel som harmonierar tillsammans med de andra delarna, köksbänkar och golv och liknande så blir allting så mycket bättre. På samma sätt kan ett fult kakel som inte riktigt passar in och som inte riktigt är genomtänkt förstöra väldigt mycket. Men det är för att det inte alltid är så lätt att föreställa sig hur det kommer att bli när det är klart eller så vet man inte så mycket om kakel men vägrar att ta hjälp från någon i Laholm och då blir det dåligt.

Vi har inte ens varit på väg att göra det misstaget hos oss här hemma för vi visste inte alls vilket sorts kakel vi ville ha. Eller vi visste vilken stil vi föredrog men inte alls vad som skulle passa så vi pratade med de på Jimmys Mur & Plattsättning i Laholm som var hos oss och kollade på resten av köket. Så hade de något program så att när de hade tagit bilder på vårt kök så kunde de i systemet redigera bilderna så att vi fick direkta bilderna med alternativ på olika kakel och möjligheten att se nästan exakt hur det skulle se ut i verkligheten. Det var väldigt smart faktiskt, väldigt bra grej av de på Jimmys Mur & Plattsättning så det får de extra pluspoäng för.

Därför blev det även så att vi valde att ta deras hjälp med att sätta upp kaklet, för att det skulle bli bra och så som vi ville ha det. Ingenting att klaga på när det kommer till det, tycker verkligen att allt fungerade bra. Så Jimmys Mur & Plattsättning rekommenderas varmt om det är någon av er läsare som också bor här i Laholm och som vill få hjälp med att sätta upp nytt kakel i köket eller badrummet för att ge ett helt lyft ut hela rummet.

Du gillar kanske också...