Installation av värmepumpar

Att installera värmepumpar på egen hand kanske inte direkt är det lättaste att göra och inte heller något som rekommenderas. För att man ska kunna få ett värmesystem med en pump som fungerar som den ska och som dessutom inte krånglar eller har en massa problem så drar du fördelaktligen nytta av att få över behöriga elektriker som kan utföra installationer av värmepumpen åt dig.

När vi skulle skaffa en värmepump hit hem så gjorde vi det via V&V Pumpteknik AB i Flen som är specialister på värmepumpar. Då var vi först över och kollade på värmepumpar hos dem i Flen och diskuterade kring vilken som skulle passa bäst hemma hos oss då vi har en villa med två våningar. Sen när vi hade bestämt oss för det så la vi en beställning och sen fick det gå ytterligare några dagar innan vi fick hem våra värmepumpar. V&V Pumpteknik AB kom till oss från Flen och deras elektriker fixade sen med hela installationen så att vi inte behövde göra någonting mer med det alls. Väldigt skönt faktiskt.

De på V&V Pumpteknik AB sa dessutom att det bara var att återkomma om det var något som skulle börja krångla med värmepumpen och att vi då skulle få hjälp med att fixa det, vilket känns väldigt tryggt. Och nu när vi hade riktiga elektriker som vet hur man ska installera värmepumpar som gjorde arbetet så behöver vi inte oroa oss för att det ska krångla eller för att det ska vara en massa problem med den heller, vilket är otroligt skönt.

Du gillar kanske också...